Aanbouw

U bent op zoek naar een klusbedrijf en wilt een aanbouw of dakkapel plaatsen aan uw huis?

Wij zijn gespecialiseerd in plaatsen van aanbouw en dakkapellen

Aanbouw of dakkapel plaatsen ?

Verschillende soorten aanbouw

Voor u is het van belang dat u genoeg ruimte in uw huis heeft, wanneer dit nog niet het geval is kunt u een aanbouw overwegen. U kunt uw eigen ideeën laten uitvoeren door onze vakmensen en zij kunnen u tegelijkertijd adviseren over de voor- en nadelen van verschillende constructies.

Er zijn veel aanbouwen mogelijk. Zo zijn er een aantal standaard aanbouw mogelijkheden, maar u kan ook bij ons terecht wanneer u een andere invulling heeft. Wij voorzien u graag van advies, afgestemd op uw woning. Een aantal voorbeelden van aanbouw die onze vakmannen u bieden zijn:

Voordelen aanbouw

Aanbouw of dakkapel plaatsen ? Is uw woning te klein maar zit u niet te wachten op een verhuizing? Dan is het verstandig om te kijken om aan uw woning een aanbouw of dakkapel te plaatsen. U bespaart uw het geld en de tijd die een verhuizing kost. Een uitbouw van uw woning laat u genieten van vele voordelen. Zo wordt u leefruimte vergroot, wat zorgt voor extra wooncomfort. Ook zal de waarde van uw woning stijgen wanneer u uw huidige woning laat uitbreiden.

Vergunning

Voor een aanbouw is er in een aantal gevallen een bouwvergunning nodig. Voor het aanvragen van een vergunning heeft u bouwtekeningen nodig. Het is daarom goed om eerst de plannen te bespreken met onze vakmannen. Vervolgens kunt u bij uw gemeente vragen of er een vergunning nodig is met de plannen die voor uw woning liggen. Voor het aanvragen van een bouwvergunning kunt u ons altijd om advies vragen.

BEKIJK ONZE

Laatste Aanbouw Projecten

Neem contact op voor een vrijblijvend advies !

Voor een betrouwbaar klusbedrijf in Bergen op Zoom kunt u terecht bij Totaalbouw Dinkelberg.

Contact Ons

Neemt u vrijblijvend contact op via mail of telefoon.