Badkamers

Al meer dan 15 jaar een begrip in de regio

Badkamer verbouwen of renoveren ?

renoveren of vernieuwen?

Badkamer verbouwen

U wilt uw complete badkamer verbouwen of u wilt deze laten verplaatsen naar een andere ruimte, dan komen er een hoop aspecten om de hoek kijken. Denk hierbij aan de nieuwe indeling maar ook wat voor sanitair uw wilt.

Wilt u graag nieuwe wanden laten plaatsen, een verlaagd plafond laten aanbrengen of een bad laten plaatsen met een grote inloop douche? Dan zullen er verschillende aanpassingen gedaan moeten worden om de nieuwe badkamer te installeren.

De belangrijkste punten van een badkamerverbouwing:

Hoe lang duurt een badkamer verbouwen ?

Voordat er verbouwd kan worden, bekijken we situatie afhankelijk of de huidige badkamer gesloopt dient te worden. Het slopen neemt doorgaans twee dagen in beslag. Natuurlijk is deze tijd afhankelijk van het formaat van de badkamer en van de zaken die eruit gesloopt moeten worden. Het verwijderen van oude tegels is bijvoorbeeld een behoorlijk arbeids intensieve klus. Na het slopen zal de nieuwe badkamer geïnstalleerd worden.

Kosten

Geen enkele badkamer renovatie of verbouwing is hetzelfde. De prijs wordt bepaald door de keuze van de materialen en het formaat van de badkamer. Zo zijn er kleine badkamers van 4 m2 maar ook grote badkamers van wel 15 m2. De vloeroppervlakte weegt ook mee in de prijs bepaling. Voor een duidelijke prijs kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen met foto's van de huidige ruimte. Uiteraard kunt u aangeven wat uw budget is zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

BEKIJK ONZE

Laatste Badkamer Projecten

Neem contact op voor een vrijblijvend advies !

Voor een betrouwbaar klusbedrijf in Bergen op Zoom kunt u terecht bij Totaalbouw Dinkelberg.

Contact Ons

Neemt u vrijblijvend contact op via mail of telefoon.