Dakrenovatie

Al meer dan 15 jaar een begrip in de regio

Wij zijn gespecialiseerd in renoveren & vernieuwen van daken!

Een dak reparatie, daar zit niemand op te wachten! Het goede nieuws is dat een dakrenovatie u heel wat minder zorgen geeft en uiteindelijk veel wooncomfort.

Wanneer dakrenovatie?

Kleine gebreken aan het dak, zoals verschoven dakpannen op een hellend dak of scheurtjes in de dakbedekking op een plat dak, kunnen wanneer ze vroegtijdig worden gesignaleerd worden opgelost met een dakreparatie. Heeft uw dakbedekking echter zijn levensduur bereikt of betreft de schade een groot gedeelte van het dakoppervlak, dan kan de dakdekker een dakrenovatie voorstellen. Uw dakbedekking wordt gedeeltelijk of volledig vervangen waarna u er weer jarenlang beschermt bij zit. Wanneer een dakdekker een dakrenovatie aanraadt is dit vaak wijs advies. Moet u straks namelijk ieder jaar een dakreparatie laten uitvoeren, dan zijn dit uiteindelijk alleen maar extra kosten bovenop de dakrenovatie die vroeg of laat toch moet plaatsvinden. Wacht u echt te lang met de dakrenovatie, dan kan het zelf zo zijn dat de dakconstructie ongemerkt aangetast wordt en een compleet nieuw dak (inclusief dakconstructie) nodig is. Dan valt er een flink hogere rekening op uw mat.

Besparen op de energierekening?

Veel mensen grijpen de kans aan om tijdens het vervangen van de dakbedekking ook direct het dak te laten isoleren. Dakisolatie kan over de dakbedekking geplaatst worden maar het effect is vele malen groter als de isolatie onder de dakbedekking zit. Een dakrenovatie biedt daar mooi de kans voor. Wist u dat er tot wel 30% aan warmte verloren gaat via het dak dat zich boven een woonruimte bevindt? Met dakisolatie gaat u dus veel besparen op uw energierekening.

Vergunning

Voor enkel het vervangen van uw dakbedekking heeft u geen vergunning nodig, ook niet als u ervoor kiest om voor een ander materiaal te gaan. Kiest u er echter voor om wijzigingen aan te brengen aan uw dak, zoals het isoleren van uw dak, dan dient u wel een vergunning aan te vragen bij uw gemeente.

BEKIJK ONZE

Laatste Dak Projecten

Neem contact op voor een vrijblijvend advies !

Voor een betrouwbaar klusbedrijf in Bergen op Zoom kunt u terecht bij Totaalbouw Dinkelberg.

Contact Ons

Neemt u vrijblijvend contact op via mail of telefoon.