Wanden Plaatsen

Al meer dan 15 jaar een begrip in de regio

Wij zijn gespecialiseerd in (gips) wanden plaatsen

Gipsplaten voor wanden of plafonds hebben vele functies en kunnen erg nuttig zijn. Als je een schuine wand hebt die je wilt afwerken, een wand of plafond strak en egaal wilt maken of een ombouw eenvoudig wilt afwerken, is een gipsplafond of wand een goede optie

Onze Specialiteit

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig installeren en afwerken van verschillende scheidingswanden. De meest voorkomende manier is het plaatsten van Metal Stud wanden en Systeem wanden.

Tussenwand

Wil je een grote ruimte opsplitsen door tussenwanden te laten plaatsen of wil je je zolderverdieping laten uitbouwen tot meerdere kamers? Of heb je misschien een heel pand dat je wilt laten verbouwen tot meerdere appartementen? Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in (gips) wanden plaatsen van. Meestal gebruiken wij hiervoor lichtgewicht wanden van gips die droog worden opgebouwd. Ook brandwerende wanden zijn mogelijk.

Plafond

Voor het plaatsen van plafonds ben je bij ons aan het juiste adres. Ongeacht of je een plafond wilt laten inbouwen op je zolderverdieping of juist de plafonds in je huis wilt laten verlagen. Wij hebben vele jaren ervaring en zorgen voor een vakkundige en snelle afwerking. Daarnaast verzorgen wij ook het inbouwen van lichtpunten en het aanleggen van leidingen. Heb je brandwerende plafonds in je bedrijfsruimte nodig? Ook dat is geen probleem.

BEKIJK ONZE

Laatste Wanden Projecten

Neem contact op voor een vrijblijvend advies !

Voor een betrouwbaar klusbedrijf in Bergen op Zoom kunt u terecht bij Totaalbouw Dinkelberg.

Contact Ons

Neemt u vrijblijvend contact op via mail of telefoon.